© Frebian bvba - Feestzalen Gambrinus

Algemene voorwaarden

 Catering: 'visbuffet'

Min. 20 personen. Wordt gepresenteerd in buffetvorm.
Info over allergenen? Neem even contact op.

34,95 euro p/p

 

 

 

 

 

 

 

 

Meloen met serranoham
(zomer)

OF 

 

Carpaccio van rund met parmezaanse kaas en rucola 
(winter)

Optioneel
Soepje naar keuze 
(+ 3 euro p/p)

Calamares als apiritefhapje
(+ 0,55 euro p/p)

Gerookte zalm
Gerookte forel
Gamba's

Gepocheerde zalm
met dille 

Tomaat met garnalen
(afhankelijk van seizoen)

Cocktailschotel met ei 

Aardappelsalade 


Diverse slasoorten
Wortelen 

Witloof 

Komkommer 

Tomaten & sjalotjes

Brood, boter en sausen 

Optioneel
Heilbot (+ 2 euro p/p)

 

 

 

 

 

 

 

 

Rijstpap 

Chocomousse

Optioneel
Kaastafel 
(+ 3,25 euro p/p)

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW