Dineren in buffetvorm
Alvast enkele voorbeelden van wat we kunnen bieden.
Meer info over allergenen? Neem even contact op met ons!
01
32,00 euro p/p
max. 2,5 uur
Voorgerecht
te kiezen uit:
- Seizoenssoepje
- Cocktail met kip
- Kaaskroketjes
Hoofgerecht
te kiezen uit:
- Chinese wok met kip
- Tongrolletjes met prei
- Runderstoofvlees
- Varkenscarré met natuursaus
- Koninginnenhapje
- Vispannetje
Steeds geserveerd met warme groentjes en kroketjes of frietjes
Nagerecht
te kiezen uit:
-Verwenkoffie of -thee
- Chocolademousse
- Rijstpap met bruine suiker
- Panna cotta
- Créme brûlée
- Tiramisu
02
33,00 euro p/p
max. 2,5 uur
Voorgerecht
te kiezen uit:
- Vitello tonnato
- Carpaccio van rundsvlees
- Garnaalkroketjes
Hoofgerecht
te kiezen uit:
- Chinese wok met kip
- Tongrolletjes met prei
- Runderstoofvlees
- Varkenscarré met natuursaus
- Koninginnenhapje
- Vispannetje
Steeds geserveerd met warme groentjes en kroketjes of frietjes
Nagerecht
te kiezen uit:
-Verwenkoffie of -thee
- Chocolademousse
- Rijstpap met bruine suiker
- Panna cotta
- Créme brûlée
- Tiramisu
03
35,00 euro p/p
max. 2,5 uur
Voorgerecht
te kiezen uit:
- Vitello tonnato
- Carpaccio van rundsvlees
- Garnaalkroketjes
- alle voorgerechten uit type 1
Hoofgerecht
te kiezen uit:
- Chinese wok met kip
- Tongrolletjes met prei
- Runderstoofvlees
- Varkenscarré met natuursaus
- Koninginnenhapje
- Vispannetje
Steeds geserveerd met warme groentjes en kroketjes of frietjes
Nagerecht
te kiezen uit:
- Verschillende soorten taarten
- Javanais
04
38,50 euro p/p
max. 2,5 uur
Voorgerecht
te kiezen uit:
- Vitello tonnato
- Carpaccio van rundsvlees
- Garnaalkroketjes
- alle voorgerechten uit type 1
Hoofgerecht
te kiezen uit:
- Chinese wok met kip
- Tongrolletjes met prei
- Runderstoofvlees
- Varkenscarré met natuursaus
- Koninginnenhapje
- Vispannetje
Steeds geserveerd met warme groentjes en kroketjes of frietjes
Nagerecht
te kiezen uit:
- Biscuittaart
- IJstaart
Alle prijzen zijn inclusief BTW en geldig voor groepen van 20 personen.
Elk hoofdgerecht maken we in principe voor minimum 20 personen.
Elk voor- en nagerecht maken we in principe voor minimum 10 personen.